Ο Sacha Baron Cohen θα είναι πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας του Freddie Mercury

Ο διάσημος κωμικός επιστρέφει να δουλεύει στο  biopic, μετά την εγκατάλειψη του αρχικού σχεδίου

Τώρα μας έρχεται και η επιβεβαίωση του manager των Queen. Ο Sacha Baron Cohen θα είναι πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός της ταινίας για τη ζωή του Freddie Mercury.

Το project για το biopic του Freddie ήταν ήδη στα σκαριά από το 2013, αλλά κόλλησε όταν τα τρία εναπομείναντα μέλη των Queen, Roger Taylor, Brian May και George Deacon, είχε εκφράσει αρνητική γνώμη στην ιδέα ότι ο πρωταγωνιστής του «Borat» θα υποδυόταν τον διάσημο τραγουδιστή που πέθανε το 1991. Συγκεκριμένα ο Roger Taylor, δήλωσε:  «Πιστεύουμε ότι Sacha δεν είναι ο κατάλληλος . Δεν θέλουμε να είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε ο κόσμος να συγκινηθεί».

Η απόφαση αυτή πιθανόν να οφείλεται στις φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Freddie του Sacha θα εστίαζε στη ζωή του από πάνω από τις γραμμές του θρύλου της rock, κάτι που θα ήταν ακατάλληλο για ανήλικους, ενώ ο τρις Queen ήθελαν η ταινία να είναι για όλους. Όμως, μετά την άρνηση ορισμένων σκηνοθετών και ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένου του Daniel Radcliff, το σχέδιο του Sacha Baron Cohen είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Αναρωτιόμαστε πώς θα είναι αυτή η βιογραφική ταινία του Freddie Mercury; Σίγουρα η ομοιότητα μεταξύ του τραγουδιστή των Queen, και του Sacha είναι πραγματικά αξιοσημείωτη …

freddie-2 sacha-1 sacha-2 freddie-1

Αφήστε το σχόλιό σας