Η καινούρια στήλη που εγκαινιάζει το Hit Channel έρχεται να μας θυμίσει τα πρώτα βήματα των αγαπημένων μας καλλιτεχνών, την είσοδό τους στη δισκογραφία.

Δίσκοι οι οποίοι ενίοτε δεν είναι γνωστοί ούτε στους φανατικούς θαυμαστές τους, βγαίνουν από τη δισκοθήκη (sic) του Hit Channel και φέρνουν μαζί τους το άρωμα των προηγούμενων δύο δεκαετιών.

Τα εξώφυλλα των πρώτων δισκογραφικών δουλειών τους συμπυκνώνουν σε μία φωτογραφία την αγωνία, το άγχος, τη λαχτάρα και τα όνειρα του καθενός και της καθεμίας. Εκείνης της στιγμής όπου στήθηκαν μπροστά στο φακό και άκουσαν το πρώτο «κλικ» από τα εκατοντάδες επερχόμενα της διαδρομής τους.

Την κορδέλα της ενότητας «Ο πρώτος δίσκος των stars» κόβει η Καίτη Γαρμπή!

Η Καίτη Γαρμπή εισήλθε στο δισκογραφικό κόσμο το 1989. Τα προηγούμενα χρόνια, σε νεαρή ηλικία, τραγουδούσε μαζί με την αδερφή της Λιάνα, έχοντας σχηματίσει το ντουέτο «Αδερφές Γαρμπή».

Το debut album της είχε τον τίτλο «Πρόβα» και περιείχε 10 τραγούδια σε ενορχηστρώσεις του Στέφανου Κορκολή. Κυκλοφόρησε από τη CBS (τον πρόγονο της Sony Music στην Ελλάδα) σε τρεις εκδόσεις: LP βινύλιο, κασέτα και CD.

Στο δίσκο κλέβουν τις εντυπώσεις οι διασκευές ξένων επιτυχιών της εποχής. Του hit single των 80’s «Hands Up» που τραγούδησαν οι Ottawan, του «Los Amantes» των Mecano, του «1,2,3» της Gloria Estefan & των Miami Sound Machine (γνωστοί επίσης με το «Conga») και του «Oοh La La La» της Teena Marie!

Tracklist

Α’ Πλευρά

1. Πρόβα
2. Τόσο Πολύ
3. Μη Με Προδώσεις
4. Χρωστάμε
5. Απόφαση

Β’ Πλευρά

1. Άλλο Ένα (Hands Up)
2. Ουλαλαλα (Oοο La La La)
3. Μη, Μη (1,2,3)
4. Να Μείνω Ή Να Φύγω (Los Amantes)
5. Ξανά Σε Σένα

Το εξώφυλλο & οπισθόφυλλο του LP «Πρόβα» – Bonus, η κασέτα:

Αφήστε το σχόλιό σας