Ο παγκόσμιος superstar Pitbull προσκαλεί τον κόσμο να ανακαλύψει τις νέες τους επιτυχίες που θα περιέχονται στο Global Warming. Το πολύ-αναμενόμενο νέο studio album του είναι σχεδόν έτοιμο και θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Mr. 305 / Polo Grounds στις 19 Νοεμβρίου.

Ο Pitbull αυτή την περίοδο βρίσκεται στο studio και τελειώνει το album του. Το Global Warming θα περιέχει τα “Back In Time” από την ταινία Men In Black 3, το νέο single “Don’t Stop The Party”, το οποίο θα παρουσιάσει στο Dancing With The Stars του ABC στις 25 Σεπτεμβρίου και το παγκόσμιο hit “Get It Started” μαζί με την Shakira. To Global Warming είναι η συνέχεια του πολύ-επιτυχημένου Planet Pit του Pitbull το οποίο πούλησε πάνω από 1,4 εκατομμύρια albums και 18 εκατομμύρια singles παγκοσμίως.

Ο Pitbull θα συνεχίσει τα party αφού συνεχίζει την Planet Pit World Tour στην Λατινική Αμερική. Η περιοδεία που έχει βρεθεί ήδη σε Ιαπωνία, Αυστραλία, Μεξικό, Καναδά και Ευρώπη θα ξεκινήσει ξανά στις 27 Σεπτεμβρίου από τον Παναμά και στο τέλος της χρονιάς θα βρεθεί στην Αμερική.

Δείτε το trailer:

Ακούστε το νέο single «Don’t Stop the Party»:

Αφήστε το σχόλιό σας