Το κέφι στο Posidonio για ακόμη ένα τριήμερο «χτύπησε κόκκινο» με γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου να επιλέγουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να διασκεδάσουν.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ελευθερία Ελευθερίου γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της με την παρέα της -μεταξύ των οποίων και φίλοι της από το show Your Face Sounds Familiar. Ο Κώστας Δόξας, ο Παντελής Καναράκης ,η Βανέσσα Αδαμοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη και ο Βο διασκέδασαν μαζί της μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τζαβαλιά γλέντησαν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού, και μάλιστα έδωσε κι ένα show στην πίστα του Posidonio.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει και χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χορού τόσο με το νέο του τραγούδι «Εσένα θέλω» όσο και με παλαιότερες επιτυχίες του.

Μαζί του εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου , ο Νικηφόρος , η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos, η Βαλένθια Διγενή κ.ά.

Αφήστε το σχόλιό σας