Ο Παντελής Παντελίδης έρχεται με μία νέα επιτυχία για να μονοπωλήσει για άλλη μία φορά τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η πολυαναμενόμενη ώρα για το κοινό του δημοφιλούς τραγουδιστή έχει φτάσει.

Ο Παντελής Παντελίδης επιστρέφει στις νέες κυκλοφορίες και δίνει μία πρώτη γεύση από το καινούριο τραγούδι του! Έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού από την πρώτη μόλις του εμφάνιση, έχει υπογράψει… «συμβόλαιο» με τις επιτυχίες και δημιουργεί αναστάτωση στις εμφανίσεις του στην πίστα.

Από το «Δεν ταιριάζετε σου λέω», το κομμάτι με το οποίο τον γνωρίσαμε, μέχρι σήμερα ο δρόμος για τον Παντελή Παντελίδη είναι στρωμένος μόνο με μεγάλες επιτυχίες. Σε αυτό το «μονοπάτι» συνεχίζει απρόσκοπτα τη διαδρομή του, καθώς ο τραγουδιστής σε λίγες ημέρες αποκαλύπτει το ολοκαίνουριο τραγούδι που έρχεται για να μονοπωλήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος, ο Παντελής Παντελίδης ετοιμάζεται να τραγουδήσει «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε», όπως τιτλοφορείται και το νέο επερχόμενο single του. Ένα τραγούδι που αποτελεί παράλληλα προπομπό της καινούριας δισκογραφικής δουλειά τους, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτωβρίου.

Το «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε» πρόκειται να μεταδοθεί για πρώτη φορά από τη Minos – EMI σε επιλεγμένους ραδιοσταθμούς της χώρας την προσεχή Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου.

Ως τότε, μπορείτε να πάρετε παρακάτω μία γεύση από το teaser που έχει βγει στη δημοσιότητα!

«Ζητάς να μπεις να μη βραχείς από τις σταγόνες της βροχής
Ζητάς να μπεις μα τελευταία μας φορά μπήκες και λέρωσες
Ζητάς να μπεις κι από το πάθος της στιγμής, σου λέω ο αφελής
Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε…»

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας