Έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές των Θεσσαλονικέων!

Αυθεντικότητα, ειλικρίνεια και απόλυτη διασκέδαση είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Πάνο Κιάμο και τον φέρνουν πρώτο στις καρδιές του κοινού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει ακάθεκτος για την τρίτη εβδομάδα των επιτυχημένων εμφανίσεων του στο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης! Οι δύο πρώτες εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν sold out και ο Πάνος Κιάμος δεν έχει παρά να δηλώνει χαρούμενος και ευλογημένος για αυτό που ζει.

Σε ένα κατάμεστο μαγαζί ο Πάνος Κιάμος δίνει τον καλύτερο του εαυτό και κερδίζει το πιο δυνατό χειροκρότημα καθώς ερμηνεύει τις ατέλειωτες επιτυχίες του για «Δυο μάτια μπλε» και όχι μόνο, ενώ κάνει σαφές πως «δεν υπάρχει λόγος» να μην τον τιμήσετε με την παρουσία σας αφού με το κέφι του θα σας κάνει να ξεχάσετε τα «Δύσκολα βράδια»!

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου βρίσκεται η γοητευτική Αγγελική Ηλιάδη που με τα τραγούδια και το λίκνισμά της παρασέρνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα αλλά και οι Vegas, το συγκρότημα με την πιο έντονη σκηνική παρουσία.

Ο Πάνος Κιάμος και η εκρηκτική παρέα του συνεχίζουν στο Politia Live Clubbing κάθε Παρασκευή & Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις… Μην τους χάσετε!!!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το νυχτερινό κέντρο χωρίζεται σε οικονομικές ζώνες, οπότε οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Τιμή φιάλης Α’ ζώνης: 150€ (4 άτομα )
Τιμή φιάλης Β’ ζώνης: 120€ (4 άτομα )
Φοιτητικό και PK official fan club: 120€ (6 άτομα )
Τιμή εισόδου με ποτό: 15€

Αφήστε το σχόλιό σας