Ο Πάνος Καλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και από τα τέλη Αυγούστου ανεβαίνουν στη σκηνή του «Lido Live», στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Ακόμη ένα μουσικό σχήμα προστίθεται στο «χάρτη» της νυχτερινής διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αυτής της περιόδου. Ο Πάνος Καλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και από τα τέλη Αυγούστου ανεβαίνουν στη σκηνή του «Lido Live».

Ο Πάνος Καλίδης πριν τη συνεργασία του με το Γιώργο Τσαλίκη σε ένα νέο κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, το «Central 22», «ανηφορίζει» προς το Βορρά και την πόλη της Θεσσαλονίκης, για μία σειρά εμφανίσεων σε ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα που θα διασκεδάσει το τοπικό κοινό.

Μαζί του, θα βρίσκεται η – πάντα εντυπωσιακή – Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μετά την τελευταία επιτυχία της με τίτλο «Για σένα» ετοιμάζει το νέο δίσκο της που θα φέρει στην παραγωγή την υπογραφή του Claydee.

Το σχήμα συμπληρώνουν η Νάνσυ Αλεξιάδη και η Βίβιαν Νικολαΐδη.

Η πρεμιέρα Πάνου Καλίδη και Ελευθερίας Ελευθερίου στο «Lido Live», το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Αφήστε το σχόλιό σας