Ο Πάρις  δηλώνει πως… «Είναι αλλού» και αποκαλύπτει σύντομα το καινούριο single του που θα γίνει «κόλλημα» από το πρώτο άκουσμα!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής Πάρις ετοιμάζει την επιστροφή του στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας με ένα νέο τραγούδι που έρχεται για να ακουστεί δυνατά.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη μεγάλη επιτυχία του με τίτλο «Έχει Κάτι», ταράζοντας τα νερά της Ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής με την αυθεντικότητα του. Ακολούθησε η δυναμική μπαλάντα «Προς το Παρόν», το ανεβαστικό «Ζω για Σένα» και στις αρχές του περασμένου, σιγά – σιγά, καλοκαιριού η επανεκτέλεση του ιδιαίτερου «Αχ Ψυχή Μου».

Πλησιάζοντας πλέον στις αρχές του φθινοπώρου, ο Πάρις κυκλοφορεί το πέμπτο κατά σειρά single του και δηλώνει πως… «Είναι αλλού».

«Είμαι Αλλού» όπως ονομάζεται, φυσικά, το επερχόμενο τραγούδι του σε μουσική Δούκα και στίχους Βαγγέλη Καρατζάνου. Το ραδιοφωνικό ντεμπούτο του «Είμαι Αλλού» αναμένεται να γίνει από την Platinum Records τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να πάρετε μία γεύση από αυτό παρακάτω…

Συγχρόνως, μετά από 3 συνεχόμενες σεζόν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Posidonio», αυτήν την περίοδο εμφανίζεται μαζί με το Νίκο Βέρτη στη Θεσσαλονίκη και στο «Όραμα».

«Είμαι αλλού κατάλαβέ το, είμαι αλλού ξεπέρασέ το!»

Αφήστε το σχόλιό σας