Ο ΝΙΝΟ κάνει την «Αγάπη» πράξη με μία συγκινητική πρωτοβουλία

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,982ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
849ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Ο ΝΙΝΟ κάνει την «Αγάπη» πράξη.

Μία συγκινητική πρωτοβουλία πήρε ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς.

Ο πάντα δημιουργικός και ανατρεπτικός καλλιτέχνης έγραψε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Η Αγάπη», το οποίο δημιουργήθηκε μέσα στις ιδιαίτερες περιστάσεις της εποχής λόγω του κορονοϊού.

Ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς κάνει την «Αγάπη» πράξη, καθώς όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον θα παραχωρηθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

«Η Αγάπη» γεννήθηκε μέσα σε 28 ώρες και έχει την υπογραφή του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά σε όλα τα στάδια της δημιουργίας και της παραγωγής, καθώς ο ίδιος έγραψε τη μουσική και τους στίχους, έπαιξε όλα τα όργανα και έκανε την ενορχήστρωση και τη μίξη, τηρώντας πιστά το «Μένουμε Σπίτι».

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

View this post on Instagram

Έπαιξα όλα τα όργανα εγώ,κιθάρα,πιάνο,τύμπανα στον υπολογιστή,βιολιά,φωνητικά,όλα όσα ακούγονται σε αυτό το τραγούδι,επειδή δεν μπορω να έρθω σε επαφή με τους μουσικούς.Εκανα την μίξη μόνος μου,επειδή δεν μπορώ να την κάνω σε στούντιο.Τα έκανα όλα μόνος μου,στο σπίτι. Έκανα την ενορχήστρωση,επειδή δεν μπορώ να έρθω σε επαφή με τον ενορχηστρωτή. Έγραψα τους στίχους και τη μουσική 14/3/2020 κλεισμένος μεσα στο σπίτι,πάνω απο δέκα μέρες προς το παρόν. Όλα αυτά τα έκανα σε 28 ώρες. 14 ώρες 13/3/2020 14 ώρες 14/3/2020. Όσα downloads,όσα έσοδα,όσα κλίκ,όσα views,όλα όσα θα κάνει αυτό το τραγούδι,απο τη στιγμή που θα βγεί στην ακουστική αθανασία,δηλαδή για πάντα,τα έσοδά του θα ανήκουν σε ένα ίδρυμα που θα βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αναλυτικότερα θα σας τα πώ όταν είναι όλα συγκεντρωμένα και σωστά. Προς το παρόν θα κυκλοφορήσει «Η ΑΓΑΠΗ» απο την Panik Records,και θα ανήκει για πάντα στον κόσμο. Όλα του τα έσοδα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ακόμη και μετά τον θάνατό μου. ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ «Η ΑΓΑΠΗ» ❤️🌍 16/3/2020 @panik_entertainment_group #ninoxypolitas Ninoxypolitas.com

A post shared by NINO (@ninoxypolitas) on

Θέλοντας να μοιραστεί όλη αυτή την «Αγάπη» με τον κόσμο, ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς θα δώσει σε συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι, από οποιαδήποτε πηγή και οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Το ίδρυμα στο οποίο θα προσφερθούν τα χρήματα θα ανακοινωθεί προσεχώς, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για το ποσό που συγκεντρώνεται.

«Όσα downloads, όσα έσοδα, όσα κλικ, όσα views, όλα όσα θα κάνει αυτό το τραγούδι, από τη στιγμή που θα βγει στην ακουστική αθανασία, δηλαδή για πάντα, τα έσοδά του θα ανήκουν σε ένα ίδρυμα που θα βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», έγραψε ο τραγουδιστής στα social media.

«Αναλυτικότερα θα σας τα πω όταν είναι όλα συγκεντρωμένα και σωστά. Προς το παρόν θα κυκλοφορήσει “Η Αγάπη” από την Panik Records και θα ανήκει για πάντα στον κόσμο. Όλα του τα έσοδα. Για πάντα. Ακόμη και μετά το θάνατό μου».

Αφήστε το σχόλιό σας