Ο Νίκος Βέρτης είναι κοντά μας με νέα δισκογραφική δουλειά, ακούστε την!

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στα ράφια των δισκοπωλείων με το δέκατο άλμπουμ της καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας του.

Η αλλαγή δισκογραφικής στέγης στις αρχές της χρονιάς σήμανε για τον καλλιτέχνη καινούριες σημαντικές επιτυχίες. Με αέρα ανανέωσης ο Νίκος Βέρτης κατέκλυσε για πολλοστή φορά τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του δημοφιλέστατου τραγουδιστή συνδυάζει έντεκα ακαταμάχητες μουσικές στιγμές. Ο Νίκος Βέρτης σε ρόλο συνθέτη υπογράφει τη μουσική στο σύνολο του CD, το οποίο φέρει ως τίτλο το όνομά του και κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Τους στίχους έγραψαν οι καταξιωμένες πένες των στιχουργών Γιώργου Τσοπάνη, Βίκυς Γεροθόδωρου, Όλγας Βλαχοπούλου και Βασίλη Δήμα. Τα λόγια σε ένα κομμάτι εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης. Περιέχονται επίσης οι επιτυχίες «Όνειρο» και «Κοντά Σου» που σάρωσαν στο πέρασμά τους και το ολοκαίνουριο single «Θα Μετανιώσεις».

Από τις 27 Νοεμβρίου η προσοχή στρέφεται στις «Κέντρο Αθηνών». Ο Νίκος Βέρτης ηγείται του σχήματος για δεύτερη συνεχή σεζόν και κάθε Σάββατο και Κυριακή προσφέρει νέες φαντασμαγορικές νύχτες διασκέδασης. Μαζί του θα βρίσκονται οι Vegas.

Ακούστε το δίσκο παρακάτω ή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: http://smarturl.it/HC_NikosVertis2015

Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» πάνω – αριστερά στο video.

Εναλλακτικά: Απευθείας σύνδεσμος.

Tracklist

1. Όνειρο
2. Ψέματα
3. Κοντά Σου
4. Θα Μετανιώσεις
5. Πότε Θα Σε Δω
6. Να ‘Ξερες*
7. Μπράβο Μας
8. Πού Με Πας
9. Φοβάμαι Για Σένα
10. Μην Αργείς
11. Αν Θυμάσαι

Αφήστε το σχόλιό σας