Ο Νίκος Κερκένης μας παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Καλά θα κάνεις» κι εισχωρεί με τον καλύτερο τρόπο στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας…

Ο Νίκος Κερκένης τους περασμένους μήνες απασχόλησε αρκετό κόσμο, καθώς το πρόσωπό του υπήρξε γνώριμο στο τηλεοπτικό κοινό, μέσω δύο πολύ επιτυχημένων talent shows της συχνότητας του ΣΚΑΙ, του X-Factor και του The Voice.

Ένα νέο παιδί, που παρόλα αυτά έχει τρία μικρά παιδιά και επαγγέλλεται πυροσβέστης, δεν σταματάει πουθενά έως ότου πετύχει τα όνειρά του κι ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική που τόσο αγαπάει.

Στο X-Factor του 2016 είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι το 4 chair challenge κι ήταν από τις καλύτερες φωνές της ομάδας της Πέγκυς Ζήνα. Στο Voice, από την άλλη, κατέληξε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά κι έφθασε πολύ μακριά μέσα στο παιχνίδι κι ένα βήμα πριν τα live shows, τα knockouts!

Το καλοκαίρι αυτό και πιο έτοιμος μια και την περασμένη χρονιά απόκτησε πολλές εμπειρίες, μας παρουσιάζει το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Καλά θα κάνεις» που είναι σε στίχους του Γιώργου Μαργέτη, ενώ η μουσική ανήκει στο Χρήστο Σαντικάι…

Πάμε να το ακούσουμε:

Αφήστε το σχόλιό σας