Ο Κώστας Αγέρης, νικητής του εφετινού «The Voice», έντυσε με εικόνα το καινούριο κομμάτι του με τίτλο «Πώς Το ‘Παθα Αυτό»!

Η νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας, ο Κώστας Αγέρης, οπτικοποίησε το τραγούδι με το οποίο κατέκτησε την πρωτιά του «The Voice»!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής γεννήθηκε στην πόλη της Κοζάνης τον Ιανουάριο του 1989. Χάρη στην ποντιακή καταγωγή του μυήθηκε από μικρός στα μυστικά της λύρας. Επιπλέον, ο Κώστας Αγέρης είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας. Τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα τα πραγματοποίησε δίπλα στο Χρήστο Παπαδόπουλο και τα «Παιδιά Από Την Πάτρα». Έκτοτε έχει συνεργαστεί με πληθώρα γνωστών ερμηνευτών και δημιουργών, τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις.

Το 2015, ο Κώστας Αγέρης αποφασίζει να δοκιμάσει την πρόκληση του μεγαλύτερου talent show στον πλανήτη, του «The Voice», στη δεύτερη σεζόν προβολής του στη χώρα μας. Στην Blind Audition ο καλλιτέχνης κερδίζει και τους τέσσερις κριτές ερμηνεύοντας ένα παραδοσιακό ποντιακό κομμάτι και επιλέγει να ενταχθεί στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Μετά από αρκετές εβδομάδες ο καλλιτέχνης φτάνει στον τελικό του show, όπου οι τέσσερις φιναλίστ διαγωνίζονται με τα δικά τους ολοκαίνουρια τραγούδια και ο ίδιος κατακτά την πρώτη θέση. Σε αυτό το πλαίσιο, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί του ελληνικού πενταγράμμου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και ο Ηλίας Φιλίππου (στίχοι) εμπιστεύτηκαν στον Κώστα Αγέρη, το «Πώς Το ‘Παθα Αυτό».

Ο μεγάλος νικητής του «The Voice» μετουσίωσε σε εικόνα το καινούριο τραγούδι του, ταξιδεύοντάς μας σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας!

Κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας