Ο Νικηφόρος, αλλά και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, είναι δύο από τους καλλιτέχνες που αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στην επιστροφή του στο «Posidonio» από τις 25 Απριλίου!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί την τρίτη ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά του και παράλληλα ετοιμάζεται να επιστρέψει από τις 25 Απριλίου στη σκηνή του «Posidonio», το «ναό της διασκέδασης», με σκοπό κρατήσει για ακόμη μία φορά τα σκήπτρα της παραλιακής.

Στο τρίτο, επίσης, σχήμα που πρόκειται να παρουσιάσει ο αγαπημένος τραγουδιστής στο νυχτερινό κέντρο, μετά τους πρώτους 12 συνεχόμενους μήνες επιτυχίας, θα πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από μία ακόμη νεαρή και ταλαντούχα φωνή.

Ο λόγος γίνεται για το Νικηφόρο, ο οποίος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα μετά την πρόσφατη συνεργασία του με το Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή, έχοντας ολοκληρώσει συγχρόνως αυτές τις ημέρες αυτές τις ημέρες τα γυρίσματα για το video clip του καινούριου single του «Κρίμα που σ’αγάπησα».

Στο εν λόγω σχήμα θα βρίσκεται επιπλέον και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, όπως η Φανή Αβραμίδου, η Josephine, ο Πάρις, και ο Harry Moss, ο οποίος πριν λίγο καιρό συμμετείχε στα battles του τηλεοπτικού σόου του «The Voice».

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας