Κατά καιρούς πολλοί ψάχνουν τους αγαπημένους παιδικούς χαρακτήρες από διάφορες Μεξικάνικες ή Αργεντίνικες σειρές, ώστε να δουν πώς είναι μετά από τόσα χρόνια οι τότε πρωταγωνιστές.

Από την Ηρώ Τζημίκα

Νομίζω όμως ότι και στους ίδιους αρέσει να βρίσκονται, είτε τυχαία είτε σε διάφορα reunions και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό να «ρίχνουν» το ίντερνετ με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν. Όπως έγινε πριν μερικούς μήνες, όταν η Thalia βρέθηκε με την Ludwika Paleta (Τίτα) κι η φωτογραφία τους έκανε το γύρω του διαδικτύου! base_image

Αυτό ακριβώς έγινε και πριν δύο εβδομάδες με τον Osvaldo Benavides και την Ludwika Paleta! Τον γνωστό σε όλους Ναντίνο, αλλά και την υιοθετημένη κόρη της Μαρίας της Γειτονιάς, Τίτα στην ομώνυμη τελενοβέλα!

Οι δύο τους θα βρεθούν επί σκηνής μετά από 21 ολόκληρα χρόνια στο θέατρο και το έργο «Duele» στην πόλη του Μεξικού. Με αφορμή τη θεατρική τους συνεύρεση, ο Osvaldo ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ένα βίντεο που προμηνύει αυτή τους τη συνεργασία!

Ήθελαν από καιρό να δουλέψουν μαζί κι όταν ο Osvaldo βρήκε αυτό το έργο τους άρεσε πολύ ως ιδέα. Έτσι κατέληξαν να είναι μερικές μέρες πριν την πρεμιέρα τους στις 22 Απριλίου. Όποιος κατά τύχη βρεθεί στο Μεξικό και μπορέσει να πάει, ας μας ενημερώσει!

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τους δύο ηθοποιούς πώς είναι σήμερα μετά από τόσα χρόνια. Σκεφτείτε ότι η Μαρία της Γειτονιάς είναι σειρά του 1995 κι έχουμε 2016. Πάντως κι οι δύο έχουν μεγαλώσει όμορφα!

Αφήστε το σχόλιό σας