Ο Φοίβος Δεληβοριάς προσκαλεί τους φίλους τα επόμενα Σάββατα στη σκηνή του «Passport», κάνοντάς του μία επώδυνη – γι’ αυτόν – αποκάλυψη!

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ “Ο Μπάσταρδος Γιος”
Από το Σάββατο 17/1 και για λίγα Σάββατα

O Φοίβος Δεληβοριάς καλεί τους φίλους και την ευρύτερη μουσική οικογένειά του στη σκηνή του Passport από το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, για λίγα Σάββατα. Και είναι έτοιμος να τους κάνει μια μεγάλη – κι επώδυνη για αυτόν – αποκάλυψη: Είναι ο «Μπάσταρδος Γιος»!

Μετά από 25 χρόνια μουσικής αυτοβιογραφίας, ο τραγουδοποιός – παρέα με μια μπάντα 4 μουσικών που το DNA τους χάνεται στα βάθη του χρόνου – ανακατεύει τις ιστορίες του, τις επιρροές του, ρεμιξάρει τις αναμνήσεις του και μπασταρδεύει τον ήχο του για να φανεί πεντακάθαρη η – όποια – αλήθεια και να την γιορτάσουμε απροσποίητα.

Saturday Night Φοίβος, λοιπόν και – σε μια παραλλαγή του γνωστού παιχνιδιού «Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο» – αφήνουμε απ’ έξω μαφιόζους, ρουφιάνους κι αστυνομικούς και κάνουμε τη νύχτα δική μας υπόθεση.

Ως γνωστόν, μετά το τέλος του κυρίως προγράμματος, ο Δεληβοριάς γίνεται Ντελιβεράς και εκτελεί παραγγελίες ως τον πρωινό καφέ (και την ψήφο) της Κυριακής!

Παραστάσεις: Σάββατο 17, 24 & Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:30.

Passport
Καραΐσκου 119 – Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Τηλ. Κρατήσεων: 210 42 96 401

Αφήστε το σχόλιό σας