Και επίσης μια πολύ αμφιλεγόμενη συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη σχέση του με τον τύπο, την πολιτική … και τον Χίτλερ

Ο Morrissey μόλις άνοιξε την νέα του ιστοσελίδα – Morrissey Central, εδώ είναι το link – και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να μας δώσει ένα νέο τραγούδι. Το τραγούδι ονομάζεται «By The Time I Get to Wherever I’m Going» και είναι ένα «πλεόνασμα» μιας απροσδιόριστης session από το παρελθόν. Μπορείτε να το ακούσετε στον παρακάτω player.

Το λανσάρισμα του Morrissey Central συνοδεύτηκε από μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ. Σε αυτή μίλησε κυρίως για τον τύπο και την πολιτική: «Δημοσιεύουν όσα δεν είπες και δεν δημοσιεύουν όσα είπες. Δεν έχει νόημα να δίνω συνεντεύξεις. Μιλώ με την καρδιά μου και τα mainstream μέσα ενημέρωσης ανταμείβουν μόνο τους καλλιτέχνες που δεν έχουν τίποτα να πουν. Πρέπει να παραμείνουμε εκτός πολιτικών θεμάτων, δεν έχει σημασία αν είμαστε και εμείς ανθρώπινα όντα, και εμείς συμμετέχουμε στη ζωή του 2018 όπως όλοι οι άλλοι».

Η πιο θερμή δήλωση, όμως, είναι για τον ναζισμό: «Η σύγχρονη αριστερά έχει ξεχάσει ότι ο Χίτλερ έρχεται από αυτόν τον πολιτικό χώρο! Φυσικά, τώρα είμαστε όλοι ρατσιστές και η λέξη έχει χάσει κάθε νόημα, είναι απλώς ένας τρόπος να αλλάξουμε το θέμα και να αγνοήσουμε αυτό που πραγματικά θέλει να πει ο συνομιλητής ».

Βρείτε την πλήρη συνέντευξη εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας