Σοκ και θλίψη στον κόσμο της μουσικής μετά την αποκάλυψη του Morrissey, του θρυλικού frontman των The Smiths.

Ο Moz στην πραγματικότητα ομολόγησε ότι έχει καρκίνο και αγωνίζεται με την ανίατη ασθένεια για σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Ο Morrissey που θα εμφανιστεί και στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου, μιλήσει για πρώτη φορά την ασθένειά του σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo:

«Μου έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές καρκινικό ιστό Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν μοιάζω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω»

Επίσης ο Moz είπε πως σκέφτεται να σταματήσει τη μουσική, αφού έφυγε από την Harvest Records:

«Έφτασα σε μια ηλικία που δεν θα πρέπει να κάνω μουσική. Πολλοί κλασσικοί συνθέτες πέθανε σε ηλικία 34 ετών. Είμαι ακόμα εδώ, και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει με μένα.Αν είμαι τυχερός που μπορώ να σταματήσει το τραγούδι για πάντα, πράγμα που θα την κάνει ευτυχισμένους πολλούς ανθρώπους!»

Σύμφωνα με όσα λέει ο Guardian, στις αρχές του 2013 ο πρώην τραγουδιστής των Smiths, έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με διπλή πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014.

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν να σταματήσει τις περιοδείες. «Είναι δύσκολο γιατί [ο καρκίνος] είναι ριζομένος μέσα μου».

Αφήστε το σχόλιό σας