Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγούδησε τον Ιούνιο σε ένα κατάμεστο Θέατρο Βράχων με τη live ηχογράφηση να κυκλοφορεί σύντομα σε 2πλό CD. Πάρτε μία γεύση.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης κυκλοφορεί τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσε τον Ιούνιο στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων προσωπικής παρουσίας στο δισκογραφικό στερέωμα.

Το ημερολόγιο έγραφε 1995 όταν ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός ηχογραφούσε το δισκογραφικό ντεμπούτο του, το άλμπουμ «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», σε παραγωγή του Μάνου Ξυδούς και με τη συμμετοχή των Πυξ Λαξ σε δύο τραγούδια. Νωρίτερα, ο Μίλτος Πασχαλίδης είχε συμμετάσχει στο συγκρότημα «Χαΐνηδες».

Στον επόμενο δίσκο του καλλιτέχνη ήρθε ένα τραγούδι σταθμός στη διαδρομή του, το «Κακές Συνήθειες». Στο ίδιο CD περιεχόταν και το ηλεκτρισμένο «Φωτιά Μου». Έκτοτε, ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει πραγματοποιήσει πληθώρα συνεργασιών τόσο «εμφανισιακά» όσο και δισκογραφικά με κορυφαίους συναδέλφους του.

Όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ στις αρχές του περασμένου Ιουνίου στις δύο sold out συναυλίες στο Θέατρο Βράχων απόλαυσαν διά ζώσης τις καλύτερες στιγμές από την εικοσάχρονη πορεία που έχει ο καλλιτέχνης έχει διανύσει στο ελληνικό τραγούδι, με μουσική υπόκρουση σπουδαία και αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας. Στη σκηνή συντρόφευαν τον Μίλτο Πασχαλίδη ως καλεσμένοι – μεταξύ άλλων – οι Θάνος Μικρούτσικος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Χρήστος Θηβαίος, Μπάμπης Στόκας και Γιάννης Χαρούλης.

Η συναυλία της 5ης Ιουνίου ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σύντομα σε ένα ξεχωριστό διπλό CD από τη Minos EMI.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση.

  • «Τα Τραγούδια Μια Σταλιά»:

  • «Φωτιά Μου» – Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης:

Αφήστε το σχόλιό σας