Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην κάμερα της δισκογραφικής εταιρείας του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου video clip του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανήλθε στη δισκογραφία με το ολοκαίνουριο «Θα Χαθώ Πριν Φύγω», ένα αισθαντικό τραγούδι σε μουσική Χρυσόστομου Μουρατόγλου και στίχους Νίκου Μωραΐτη που μόνος αυτός θα τολμούσε να ερμηνεύσει.

Η κάμερα της Cobalt Music, της δισκογραφικής εταιρείας του καλλιτέχνη, βρέθηκε στα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του single και απέσπασε μία συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη εφ’ όλης της ύλης.

Όσον αφορά το σενάριο του video clip το οποίο θα συνοδεύσει «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» καταγράφει τους στίχους του τραγουδιού με εικαστικό τρόπο, απεικονίζοντας τις ανησυχίες της καθημερινότητας. Ρόλο κλειδί στο video θα έχει η… αγάπη!

Πώς νιώθει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη δισκογραφική του απουσία διάρκειας δύο ετών; Ο δημοφιλής ερμηνευτής χαρακτηρίζει το διάστημα μακριά από την έντονη δράση ως χρήσιμο και ωφέλιμο, σε μία ευκαιρία να γεμίσει ερεθίσματα και να προσδιορίσει την καλλιτεχνική του οντότητα στο νέο τοπίο. Το κλίμα, μάλιστα, θα αποτυπωθεί στον καινούριο δίσκο του.

Ο καλλιτέχνης αντιλαμβάνεται τη δημοσιότητα ως μία αναφορά στη δουλειά του και ως την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά όταν χάνονται οι ισορροπίες γίνεται κουραστική. Ο ίδιος, βέβαια, όσο αποκτά εμπειρία παύει να απασχολείται με τέτοιες σκέψεις.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη,
«Θα Χαθώ Πριν Φύγω», εδώ!

«Μία κατάσταση πανικού, τρόμου και ανασφάλειας», χαρακτηρίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την περίοδο την οποία διανύουμε. Όσοι ασχολούνται με τη μουσική έχουν την ηθική υποχρέωση να μεταφέρουν τη χαρά στο κοινό κάνοντας τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η στάση των καλλιτεχνών πρέπει να αποτελείται από μία άμεση ανταπόκριση απέναντι σε ό,τι ζούμε, με κοινωνική προσφορά παντός είδους. Ο τραγουδιστής έχει την πεποίθηση ότι εάν έπρατταν όλοι παρομοίως στο βαθμό των δυνατοτήτων τους οι συνθήκες θα άλλαζαν.

Ανέμενε την άνοδο της δημοφιλίας του κατά τον ερχομό του στην Ελλάδα, καθότι κατάγεται από την Κύπρο; Πράγματι, η ταχεία επιτυχία της δουλειάς ήταν κάτι που δεν περίμενε. Τέλος, ένα τραγούδι από την προσωπική δισκογραφία του, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα είναι το «Μοιάζουμε».

Δείτε περισσότερα, μαζί με παρασκήνια, στο video που βρίσκεται παρακάτω!

Αφήστε το σχόλιό σας