Μία θέση στο ναό της ροκ και επίσημα θα έχουν οι Nirvana.

Λίγες μέρες από την εικοστή επέτειο από το θάνατο του Kurt Cobain, οι Nirvana ετοιμάζονται να κάνουν την είσοδό τους στο Rock and Roll Hall of Fame. Την είσοδό τους στο ναό του ροκ θα την κάνει ο Michael Stipe.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί 10 Απριλίου στο Barclays Center στο Μπρούκλιν, και το event αναμένεται να έχει όλα τα καλά. Όπως ο κιθαρίστας των Rage Against the Machine , Tom Morello ,θα παρουσιάσει τους Kiss, που δυστυχώς, δεν θα τραγουδήσουν live (λόγο προβλημάτων στο σχήμα). Ο Bruce Springsteen και η E Street Band θα τραγουδήσουν μαζί, ενώ ο Chris Martin θα πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στον Peter Gabriel. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα εισάγει ένα ακόμα ιερό τέρας της μουσική τον Yusuf Islam (Cat Stevens).

Θα υπάρξει ένα αφιέρωμα στον Questlove των Roots στους Hall and Oates και οι καλλιτέχνες ίσως τραγουδήσουν μαζί. Ο Glenn Frey των Eagle θα εισάγει την Linda Ronstadt, ενώ ο Peter Asher θα παρουσιάσει τους Brian Epstein και Andrew Loog Oldham, που και αυτοί είναι έτοιμοι να κάνουν την είσοδό τους στο Hall of Fame.

Οι Nirvana θα εισέλθουν στο ναό της ροκ λίγο περισσότερο από 20 χρόνια μετά από τον τραγικό θάνατο του Kurt Cobain, στις 5 Απριλίου 1994.

Αφήστε το σχόλιό σας