Μια special performacne για καλό σκοπό 

Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της EDM στον κόσμο, ο Martin Garrix, χρησιμοποιεί την επιρροή του για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του καρκίνου. Την περασμένη εβδομάδα ο Martin πραγματοποίησε ένα show για συγκέντρωση χρημάτων στο Exchange LA για να βοηθήσει στο ν ευαισθητοποιηθεί περισσότερο ο κόσμος και συγκεντρωθούν κεφάλαια για το FCancer, οργάνωση αφιερωμένη στην εύρεση θεραπείας για τον καρκίνο και τη στήριξη αυτών που πλήττονται από την ανίατη ασθένεια.

Εκτός από ένα φοβερό show που ήταν γεμάτο μέχρι πάνω, Martin Garrix αποκάλυψε επίσης μια ξεχωριστή συλλογική με μπλούζες με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν για έρευνα:

«Μου άρεσε πολύ που υποστήριξα το FCancer στο Exchange LA! Ένα τέτοιο άρρωστο show. Αν το χάσατε, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε τα μπλουζάκια για να δείξει την υποστήριξή σας. Όλα τα έσοδα πάνε στο FCancer.» – Martin Garrix

Αν θέλετε αν βοηθήστε και εσείς μπορείτε να αγοράσετε το μπλουζάκι σας εδώ και στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το show του Martin Garrix και να ακούσετε το νέο του single, “Lions In The Wild”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή.

Αφήστε το σχόλιό σας