Ο Μάριος Φραγκούλης συγκέντρωσε δώδεκα ξεχωριστές «Ιστορίες των Χριστουγέννων», τις οποίες διασκευάζει στο ομότιτλο νέο άλμπουμ του.

Ο Έλληνας τενόρος Μάριος Φραγκούλης επανέρχεται με νέα δισκογραφική δουλειά, η οποία κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 30 Οκτωβρίου. Το πρώτο άκουσμα των ηχογραφήσεων έρχεται με το single «Nature Boy».

Το καινούριο άλμπουμ του διακεκριμένου ερμηνευτή τιτλοφορείται «Tales Of Christmas» και περιέχει δώδεκα διασκευές κλασικών μελωδιών που συνοδεύουν διαχρονικά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Το «Panis Angelicus» από το «Corpus Cristi», το «Ave Maria», το «Have Yourself A Merry Little Christmas» του Frank Sinatra, το «White Christmas» του Bing Krosby έως και η επιτομή των εορταστικών anthem «Jingle Bells» συνυπάρχουν ομοιόμορφα με τη γεμάτη πάθος και δυναμισμό ερμηνεία του Μάριου Φραγκούλη. Συνοδεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου σε ενορχηστρώσεις του βραβευμένου Jorge Calandrelli. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα φημισμένα Abbey Road Studios της Μ.Βρετανίας.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την πολυφωνία του ρεπερτορίου του δίσκου και η ευαισθησία με την οποία «αγγίζει» τα κομμάτια – δώδεκα ξεχωριστές «Ιστορίες των Χριστουγέννων» – ο τενόρος, ξεκινούν ένα νοσταλγικό οδοιπορικό στις ομορφότερες αναμνήσεις.

Το «Nature Boy» ηχογραφήθηκε από τον Αμερικάνο τραγουδιστή της Jazz μουσικής Nat King Cole το 1947, έφτασε στην κορυφή του μουσικού chart του Billboard πουλώντας περισσότερα από 1 εκ. αντίτυπα και στην πορεία επανεκτελέσθη από τον Frank Sinatra και τη Sarah Vaughan.

Το άλμπουμ «Tales Of Christmas» κυκλοφορεί στην Ελλάδα και την Κύπρο από τη Minos EMI.

• Βρείτε το στο: iTunesGoogle Play.

Αφήστε το σχόλιό σας