Ο Mad Clip κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Super Trapper ΙΙ»

Ένα άλμπουμ σε new wave beats από τον Mad Clip.

Ο Mad Clip, ο κορυφαίος trapper, παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο νέο του album «Super Τrapper II».

Το «Super Trapper ΙΙ» περιλαμβάνει 12 νέες επιτυχίες, με τον hardest-working-man της μουσικής σκηνής να ραπάρει με εκπληκτικό flow και τον χαρακτηριστικό του τρόπο πάνω σε new wave beats.

Το νέο άλμπουμ έρχεται περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον επιτυχημένο δίσκο «Super Trapper».

Μεσολάβησαν τα απανωτά No. 1 hits «Kotera», «Fimi» με την Josephine, «Presidente», «Guccci» και «Hustla», αλλά και οι επιτυχημένες συνεργασίες του Mad Clip με άλλους rap/ trap artists.

Tο πρώτο single από το άλμπουμ «Super Trapper ΙΙ» είναι το «Elpida», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες και έγινε αμέσως blast.

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το music video του «Elpida» ανέβηκε στο No. 1 των τάσεων του YouTube και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views, συνεχίζοντας τη σαρωτική επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση που έχουν τα κομμάτια του Mad Clip.

Στο «Super Τrapper II» περιλαμβάνεται επίσης μια συνεργασία του Mad Clip με τον Light, τον FY και τον Lil Barty σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Apostasi».

Tο άλμπουμ «Super Τrapper II» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Capital Music και την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά