Προβλήματα με το νόμο για τον πρώην One Direction Louis Tomlinson. Τον μάζεψαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Μάθε γιατί!

Ο Louis Tomlinson συνελήφθη μετά από τσακωμό του με έναν παπαράτσι. Τον αφήσανε βέβαια μετά από λίγο αλλά θα πέπει να πληρώσει πρόσθημο 20 χιλίαδες δολάρια.

Πρώην One Direction, Louis Tomlinson, που αυτή την περίοδο κατακτά το chart με το τραγούδι «Just Hold On» με τον Steve Aoki, βρέθηκε να παίζει μπουνιές με έναν φωτογράφο στο αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες, όπου ήταν μαζί με την Eleanor Calder, με την οποία φαίνεται να τα ξαναβρήκαν δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους.

Louis Tomlinson και Eleanor Calder

Το ζευγάρι, που επέστεφε από το Λας Βέγκας, προσεγγίστηκε από ένα πάρα πολύ ενοχλητικό παπαράτσι ενώ περίμενε τις βαλίτσες του. Ο Louis του ζήτησε να σταματήσει, αυτός δε το έκανε και κάπου έκει οι τόνοι ανέβηκαν και το αποτέλεσμα είναι μια σπασμένη φωτογραφική μηχανή και ο τραυματισμός του φωτογράφου. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, ο φωτογράφος έκανε καταγγελία και ο Louis συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρτιν Σίνγκερ, ο νεαρός καλλιτέχνης δεν προκάλεσε τη συμπλοκή.

Οι παπαράτσι τον προκάλεσαν και ήταν υπεύθυνοι για τον διαπληκτισμό με τον Louis.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο τσακωμός με τους παπαράτσι, τρία πρόσωπα επιτέθηκαν στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού

Στον Louis Tomlinson απαγγέλθηκε η κατηγορία της βιαιοπραγίας και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Αναμένεται να παρουσιασθεί ενώπιον δικαστηρίου την 29η Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας