Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια στον Liam Payne και τη Cheryl Cole! Οι δύο τους έγιναν γονείς, έκαναν ένα όμορφο αγοράκι!

Liam και Cheryl είναι πολύ χαρούμενοι και ήθελαν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, όπου μπορείτε να δείτε το νέο μπαμπά να κρατήσει στα χέρια του χαρούμενος τον μικρό του. Το μωρό γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου, αλλά το ζευγάρι τώρα δημοσιοποίησε την είδηση!

«Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, γνωρίζουν ότι ήταν πολύ λίγες φορές, που ήμουν άφωνος … wow! Είμαι απίστευτα χαρούμενος που καλωσορίζω τον κόσμο το αγοράκι μας, αυτή την στιγμή δεν θα τη ξεχάσω για το υπόλοιπο της ζωής μου και είναι η πιο όμορφη ανάμνηση που έχω μέχρι τώρα. Νιώθω δέος για την απίστευτη μητέρα του για το πως αντιμετώπισε αυτό το μονοπάτι, αυτή έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δεν έχουμε ακόμα δώσει ένα όνομα, αλλά έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μας, συμπεριλαμβανομένης της δικιάς μου». Έγραψε ο Liam, such a sweeeeet daddy!

Ακόμη και η εγκυμοσύνη της Cheryl είχε ανακοινωθεί από το ζευγάρι μέσω του Instagram, και μέσα σε λίγες ώρες η είδηση είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Τώρα η ζωή της Cheryl και του Liam έχει ευτυχισμένα αλλάξει, συγχαρητήρια και πάλι και να σας ζήσει!

Αφήστε το σχόλιό σας