Ο Λευτέρης Πανταζής μετά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του στο «Romeo» επιστρέφει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής με ανανεωμένη παρέα!

Ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής, στην καλύτερη του φάση και με μια μεγάλη φόρα επιτυχίας από τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο «Romeo», επανέρχεται δυναμικά, καλώντας «Άπιστους» και «Αντι-άπιστους» , να ζήσουν το απόλυτο «Έρωτα» κεφιού μέχρι το πρωί, κάνοντας σίγουρα τα βράδια μας ένα «Έργο Τέχνης»!

Η πολλά υποσχόμενη λαϊκή φωνή Βασιλική Νταντά, έρχεται με τέρμα τα γκάζια! Ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της «Μοναξιά καλή μου φίλη», «Άντρας δεν είσαι» «Ούτε να σε ξαναδώ», «Μην αργείς», θα μας απογειώσει!
«Τα αμαρτωλά σου μάτια ερωτεύτηκα» θα μας τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης, γιατί καθόλου «Έτσι απλά», έχει τον μοναδικό μουσικό τρόπο να κάνει την διαφορά!
Ο Γιώργος Δασκαλάκης με την σειρά του, με τις επιτυχίες του «Τι τραβάω εγώ με σένα», «Είμαι εσύ», «Ένα – μηδέν» να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών επίσημων charts, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Μαζί τους ο αγαπημένος της νεολαίας, ράπερ ΤUS, σε ένα non stop club dance remix πρόγραμμα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!
Ένας για όλους, όλοι για έναν, και όλοι μαζί για εσάς και την απόλυτη διασκέδαση σας, έρχονται από τις 14 Νοεμβρίου στο «Romeo»!
loading...