Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας αλλά και η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μοναδική μουσική παράσταση, γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα….

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα διπλό cd με τίτλο “οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο”, μπλέκοντας τη φωνή του με φωνές σπουδαίων Ευρωπαίων & Ελλήνων καλλιτεχνών, σε νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερα κομμάτια, κάνοντας έτσι ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα. Όντας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά…

Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, σ’ ένα μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης, με σχόλια, τραγούδια και γέλιο απ’ όλες τις πλευρές. Του ίδιου, των μουσικών & του κοινού!

Η εξαιρετική & εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.

Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και η Ζηνοβία, λοιπόν, υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους για να… αντισταθούμε, ακούγοντάς τα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αλλά και να … ερωτευτούμε. Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε, με άλλα λόγια.

Ημερομηνία: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων:  Public, www.viva.gr

Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ

Αφήστε το σχόλιό σας