Μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία, ο Κώστας Μαρτάκης, ετοιμάζεται για το χειμώνα. Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο θα εμφανιστεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ολοκληρώνει το νέο του δίσκο και μιλάει στο «TV Έθνος» γι’αυτά τα σχέδιά του.

Έπειτα από μία κουραστική σεζόν ακολούθησε μία περιοδεία στην Ελλάδα, ενώ το τραγούδι «Mamacita Buena» στην ελληνική του έκδοση με τη συμμετοχή του Κώστα Μαρτάκη, είναι νούμερο 1 στα charts. Τι του έμεινε του ίδιου από το καλοκαίρι;

«Έκανα μία περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας και σε ορισμένες του εξωτερικού που πήγε πολύ καλά. Ήταν ένα κουραστικό καλοκαίρι με πολύ τρέξιμο, αλλά με επιβράβευσε ηθικά. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω ήταν τα λόγια του κόσμου, που μου έλεγαν ότι μαζί μου ξεχάστηκαν λιγάκι από τα προβλήματα.»

Στο νέο του δίσκο, οι φήμες λένε, ότι θα κάνει στροφή σε άλλα είδη μουσικής. Τι λέει για αυτό;

«Η στροφή δεν θα είναι… φουρκέτα! Μεγαλώνω κι εγώ, ωριμάζω. Έτσι και τα τραγούδια μου. Το λαϊκό τραγούδι το αγαπώ και θέλω να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον δίσκο θα έχει τσιφτετέλια και βαριά ζεϊμπέκικα. Θα είναι ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός με πολλές εκπλήξεις.»

Για τη συνεργασία το χειμώνα με τον Γιάννη Πλούταρχο, ανέφερε:

«Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ μαζί του. Τον θαυμάζω και εκτιμώ το ήθος του. Χαίρομαι που έπειτα από επτά χρόνια καριέρας συνεργάζομαι με σπουδαίους καλλιτέχνες. Συναντηθήκαμε το καλοκαίρι σε δύο συναυλίες που κάναμε μαζί και δέσαμε από την αρχή. Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο στο Fix και έπειτα στην Αθήνα.»

Ενώ για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν μπορεί να διαθέσει πλέον χρήματα για διασκέδαση, τόνισε:

«Το γνωρίζω και είμαι από τους τυχερούς που πρόλαβαν να δουλέψουν πενθήμερο το βράδυ. Τώρα οι περισσότεροι δουλεύουμε διήμερο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασκεδάζει ο κόσμος και να ξεχνιέται.»

Η γνώμη του Κώστα Μαρτάκη για τη στοχοποίηση των καλλιτεχνών το τελευταίο διάστημα, είναι:

«Σε προσωπικό επίπεδο ήμουν πολύ σωστός και τυπικός, όπως είναι κι άλλοι, πιστεύω. Είναι λογικό τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω τους γιατί δημιουργούν πρότυπα. Αν κάποιος είναι σωστός, δεν έχει να φοβάται κάτι, ό,τι και να βγάλουν γι’αυτόν στη φόρα!»

Την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε να συμμετέχει στη μουσικο-θεατρική παράσταση του «Rent», η οποία πήγε πολύ καλά. Σκέφτεται να κάνει πάλι θέατρο;

«Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι του μιούζικαλ για μένα παρ’όλο που δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό, θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής, ούτε κάποια άλλη σχετική προετοιμασία. Κατάλαβα όμως τι σημαίνει θέατρο επάνω στο σανίδι και το αγάπησα. Ο ρόλος μου ήταν 95% τραγούδι, γι’αυτό και το έκανα. Αυτό το διάστημα συζητάω για ένα άλλο μιούζικαλ.»

Τέλος, για τη φημολογία ότι θα συμμετάσχει στους  «Δαίμονες» της Άννας Βίσσης και του Νίκου Καρβέλα, δήλωσε:

«Ας το αφήσουμε ανοιχτό. Θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Αυτό σου λέω μόνο…»

Αφήστε το σχόλιό σας