Κωνσταντίνος Αργυρός
Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Rex, βρέθηκε στο Posidonio το οποίο θα αποτελεί και το επόμενο επαγγελματικό βήμα του!

Μόλις δύο ημέρες πριν σας ενημερώσαμε σχετικά με τη λήξη του σχήματος των Νίνο, Κωνσταντίνου Αργυρού και Άντζελας Δημητρίου στο ιστορικό μαγαζί της Πανεπιστημίου. Εκείνο κιόλας το βράδυ ο ταλαντούχος τραγουδιστής επισκέφθηκε το Posidonio και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία… «κάρφωσε» το συνάδελφό της.

Η τραγουδίστρια βλέποντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάθεται μαζί με τον επιχειρηματία του κέντρου κ. Βασίλη οντόπουλο, αποκάλυψε τη μελλοντική συνεργασία του με το μαγαζί της παραλιακής. Όσο για το πότε θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Posidonio ο τραγουδιστής; Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο Μάρτιο, αφού ρίξει αυλαία και το παρόν σχήμα.

Ένα νυχτερινό κέντρο και ένας επιχειρηματίας οι οποίοι με τη στήριξή τους έβγαλαν «μεγάλα» ονόματα και τα απογείωσαν στην Αθηναϊκή νύχτα, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και Νίκος Βέρτης, θα υποδεχτούν πολύ σύντομα επί σκηνής τον Κωνσταντίνο Αργυρό και είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη ένα όνομα στη λίστα των επιτυχιών τους!

Αφήστε το σχόλιό σας