Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά στον τόπο καταγωγής του, τη Λευκάδα, σε μία μοναδική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
«ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΑΙΟ»

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014 21:30
Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Λευκάδας

«Για ένα Παιδί Γενναίο» είναι ο τίτλος της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Λευκάδας! Ο πιο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, έρχεται για πρώτη φορά στην πατρίδα του και υπόσχεται πως αυτό το βράδυ θα μας μείνει αξέχαστο!

Κωνσταντίνος Αργυρός - Για ένα παιδί γενναίο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τις νέες επιτυχίες «Εσένα θέλω«, «Δεύτερη φορά» , «Πάρε με αγκαλιά», «Να της πεις« απ’ τον πρόσφατο δίσκο του «Δεύτερη φορά» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου έρχεται στην Λευκάδα να μας ξεσηκώσει!

Έχοντας στις αποσκευές του μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους στον δίσκο «Παιδί Γενναίο» απ’ το οποίο ξεχωρίσαμε το «Ποτέ ξανά« (Τραγούδι της Χρονιάς 2013 στα Mad Awards) καθώς και τα «Παιδί Γενναίο», «Σταυρουδάκι» ,»Μια νύχτα κόλαση» ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ξεσηκώσει και τον πιο απαιτητικό ακροατή. Με τις παλαιότερες επιτυχίες του «Μάλλον κάτι ξέρω», «Αντίο λέμε» , «Ερωτευμένος και τρελός», «Παίζεις με τα μάτια» , «Όλα θα αλλάξουν» η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμη περισσότερο!

Μαζί του η Στέλλα Καλλή, μια σπουδαία λαϊκή φωνή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει με τις φωνητικές τις ικανότητες και την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία.

Την συναυλία διοργανώνουν από κοινού τα δύο μεγαλύτερα αθλητικά σωματεία της Λευκάδας, Τηλυκράτης και Δόξα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, (τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ) , ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει αφιλοκερδώς, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον μικρό Φώτη αλλά και και το Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. Λευκάδας!

Αφήστε το σχόλιό σας