Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μένει πιστός στο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό και επιστρέφει στο «Posidonio», αυτή τη φορά μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τη Χριστίνα Σάλτη!

Το μικρό καθιερωμένο καλοκαιρινό «διάλειμμα» του «Posidonio» φτάνει σύντομα στο τέλος του και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται για την τέταρτη συνεχή σεζόν παρουσίας του στη σκηνή του «ναού της διασκέδασης», επωνυμία που έχουν προσάψει κατά καιρούς πολλά ΜΜΕ στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Στην προηγούμενη σεζόν εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Posidonio», η οποία έληξε λίγες ημέρες πριν (3/08), το δημοφιλή και ταλαντούχο τραγουδιστή συντρόφευαν επί σκηνής οι Ελεάνα ΠαπαϊωάννουΝικηφόροςΦανή Αβραμίδου, ΠάριςJosephineΒαλένθια Διγενή και Haris Mos, ενώ  από τα τέλη Ιουνίου στην παρέα τους προστέθηκε και ο Λευτέρης Κιντάτος, μία πολυπληθή και δυνατή ομάδα που κέρδισε το στοίχημα της διασκέδασης.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη νέα παρουσία του στο «Posidonio» θα συνοδεύεται από ένα ανανεωμένο μουσικό σχήμα, όπου θα συμμετέχει ο – συνονόματός του – Κώστας Μαρτάκης, σε ένα αντρικό καλλιτεχνικό δίδυμο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και δη του γυναικείου. Το σχήμα συμπληρώνει η Χριστίνα Σάλτη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μένει πιστός στο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό και επιστρέφει στο «Posidonio», αυτή τη φορά μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τη Χριστίνα Σάλτη, από την Παρασκευή 29 Αυγούστου!

 

Αφήστε το σχόλιό σας