Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται μετά το «Να της πεις» να επιστρέψει στις ραδιοφωνικές συχνότητες με ακόμη ένα νέο τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά!

Κι ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» για τέσσερις βραδιές κάθε εβδομάδα, οι οποίες ξεκίνησαν από το Μάρτιο του 2013 με τη μεσολάβηση ενός μικρού διαλείμματος τριών εβδομάδων μαζί με μία ανανέωση του σχήματος που τον συνόδευε τον Αύγουστο, η νέα δισκογραφική δουλειά του ετοιμάζεται πυρετωδώς κι ένα ακόμη δείγμα αυτής ετοιμάζεται να δυναμώσει την ένταση των ηχείων μας σύντομα.

Μετά τον τελευταίο δίσκο του «Παιδί γενναίο» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους που «γέννησε» μεγάλες επιτυχίες που αγαπήθηκαν, όπως το ομότιτλο τραγούδι και τα «Ποτέ ξανά»«Μια νύχτα κόλαση», «Θα σε εκδικηθώ» κ.ά. ο Κωνσταντίνος Αργυρός ένωσε τις δυνάμεις του με το καταξιωμένο και πολυ-επιτυχημένο δημιουργικό δίδυμο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.

Την πρώτη γεύση της σύμπραξή τους την πήραμε τον περασμένο Σεπτεμβρίου με το «Να της πεις» το οποίο ξεχώρισε γρήγορα, αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και μονοπώλησε και μονοπωλεί το ραδιοφωνικό αέρα.

Η ώρα για το επόμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού πλησιάζει καθώς σε λίγες ημέρες ο τραγουδιστής αναμένεται να επιστρέψει στα ερτζιανά με άλλη μία επιτυχία που θα φέρει συνθετικά την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, στιχουργικά αυτή του Ηλία Φιλίππου και θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music.

Για όλους υπάρχει πρώτη και δεύτερη φορά, αλλά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν υπάρχει!

Μείνετε συντονισμένοι!

Αφήστε το σχόλιό σας