Οι Kid Legacy διασκευάζουν Tears For Fears!

Η μεγάλη επιτυχία των 80’s «Mad World» από τους αγαπημένους Tears For Fears, κυκλοφορεί σε μία υπέροχη διασκευή!

Οι Γάλλοι μουσικοί παραγωγοί Kid Legacy διασκευάζουν σε ένα σύγχρονο House ύφος, που σίγουρα θα αγαπηθεί και υπόσχεται να επαναφέρει το «Mad World» στα Airplay Charts της σύγχρονης μουσικής σκηνής!

Ακούστε το!

Οι Kid Legacy είναι ένα μουσικό Electro/Pop duo που αποτελείται από δύο έμπειρους παραγωγούς, τον Ben και τον Mike.

Ενώ εργάζονται στο ίδιο στούντιο ηχογράφησης στο Παρίσι, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, τελικά το ένα φέρνει το άλλο και συνειδητοποιούν ότι μοιράζονται το ίδιο μουσικό σύμπαν. Γρήγορα έγινε φανερό ότι πρέπει να συνεργαστούν και όλα αυτά θα ξεκινήσουν πραγματικά κατά τη διάρκεια μιας νυκτερινής συνεδρίας στο στούντιο.

Μετά την ενθουσιώδη ακρόαση του πρώτου κομματιού που έκαναν μαζί, η απόφαση έχει παρθεί: Οι Kid Legacy γεννιούνται. Ενθουσιασμένοι από αυτό το νέο project, τα work sessions πολλαπλασιάζονται, οι ιδέες συγκλίνουν και πολλές παραγωγές, τόσο εκλεκτικές όσο και αποτελεσματικές, βλέπουν το φως.

Ως παιδιά, ο Ben και ο Mike ανατράφηκαν στο μουσικό τοπίο της δεκαετίας του ογδόντα. Σήμερα, αναμιγνύουν φυσικά τις επιρροές από την Electro και Pop μουσική, μαζί με πιο παραδοσιακά όργανα και πιασάρικα φωνητικά.

Το πρώτο τους single «The Other Bae» θέτει τον τόνο για το δικό τους μοναδικό σύμπαν: ένα απροσδόκητο και δυνατό μείγμα των Rock και Funky grooves με Electro και French-inspired ήχους.

Αφήστε το σχόλιό σας