Η κόντρα συνεχίζεται… Νέα πυρά από Kanye

Kanye West ίσως χρειάζεστε κάνει λίγες διακοπές για να χαλαρώσει λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει με όλον τον κόσμο.

Αφού επιτέθηκε άγρια στην Taylor Swift την προηγούμενη εβδομάδα, με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «The Life of Pablo», ο ράπερ επιστρέφει και τα ξαναβάζει με την τραγουδίστρια του  «Wildest Dream».

Στα backstage του Saturday Night Live, Kanye West έπαθε μια μικρή παράκρουση επειδή του άλλαξαν το σκηνικό λίγο πριν το live και η μπάλα πήρε και την aylor Swift.

Μια πηγή που ήταν στα παρασκήνια του SNL είπε:

«Υπήρχαν μερικά λεπτά πραγματικά μεγάλης έντασης. Λίγο πριν μπει στη σκηνή ο Kanye είχε μια κατάρρευση και απείλησε να αποχωρήσει. Ήταν πραγματικά πολύ θυμωμένος για το πώς ήταν οργανωμένο το set. Ούρλιαζε λέγοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης και δεν αντιμετωπίζεται έτσι, μετά επιτέθηκε με την Taylor Swift. Είναι κάτω από έντονο στρες λόγο του νέου του άλμπουμ και της σειράς μόδας»

Αν και η Swift απάντησε στη πρώτη επίθεση από τα Grammys, ας δούμε τι θα κάνει αφού άκουσε το ηχητικό που δημοσιεύθηκε από το Page Six.

«Κοίτα αυτά τα σκ@τ@, μου διέλυσαν το γ@μημένο το σκηνικό μου χωρίς να με ρωτήσουν», ακούγεται να λέει ο West στο απόσπασμα. «Είμαι χάλια… Αν (είναι να) το κάνω (αυτό το πράγμα σωστά, τότε) πρέπει να σπάσουμε το γ@μημένο το ίντερνετ. Αυτό και τον ψεύτικο κ..λο της Taylor Swift».

Έπειτα ξεκινά να λέει για το πώς ασκεί κατά 50% περισσότερη επιρροή στον κόσμο από θρύλους όπως ο Stanley Kubrick, ο Picasso, ο Απόστολος Παύλος και ο Escobar. «Είναι τρελοί οι γ@μημένοι; Περισσότερο (σημαντικός) από τον Stanley Kubrick, τον Picasso, τον Απόστολο Παύλο, το γ@μημένο τον Picasso και τον Escobar κατά 50%. (Έχω) κατά 50% περισσότερη επιρροή από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην τα βάζετε μαζί μου. Μην τα βάζετε μαζί μου. Μην τα βάζετε μαζί μου. (Έχω περισσότερη επιρροή) κατά 50% από οποιονδήποτε νεκρό ή ζωντανό, κατά 50% για τα υπόλοιπα 1000 χρόνια. Και από τον Stanley Kubrick, ναι», ακούγεται να λέει ο West σαν να παραμιλά.

Αφήστε το σχόλιό σας