Ο Kanye West αποκαλύπτει τον τίτλο του νέου του άλμπουμ!
Kanye West

Ο Kanye West αποκαλύπτει τον τίτλο του νέου του άλμπουμ! Θα ονομάζεται «So Help Me God», αλλά δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μετά την εμφάνισή του στη σουηδική τηλεόραση στις 27 Φεβρουαρίου και στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο «The Jonathan Ross Show» χθες ο Kanye West μέσα από το Twitter αποκάλυψε το τίτλο του νέου του άλμπουμ. Ο νέος δίσκος του rapper δεν θα ονομάζεται “Yeezus 2” ή “Made in Florence”, αλλά “So Help Me God”.

https://twitter.com/kanyewest/status/571902812377858048

https://twitter.com/kanyewest/status/571904168291532800

Μαζί με τον τίτλο του άλμπουμ, ο Yeezy μοιράστηκε και μια φωτογραφία που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το εξώφυλλο του άλμπουμ (μπορείτε να τη δείτε στο παραπάνω tweet).

Για την ώρα το άλμπουμ οδηγείτε από τα  τραγούδια «Only One» και «Wolves» και αναμένουμε και τις επόμενες μέρες να προστεθεί σε αυτά και το «All Day«, τραγούδι που ο Kanye παρουσίασε στα Brit Awards την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ράπερ και παραγωγός, το  “So Help Me God” θα έχει καμία σχέση με το  “Yeezus”. Στο The Breakfast Club, πριν από 10 ημέρες, ο Ye είπε, «το τελευταίο μου άλμπουμ ήταν μια διαμαρτυρία για τη μουσική. Αυτό το άλμπουμ θα αγκαλιάσει τη μουσική, θα αγκαλιάσει τη χαρά, και θα είναι στην υπηρεσία των ανθρώπων». Αλλά δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας ,«η έκπληξη θα είναι μια έκπληξη»

Κλείνοντας δείτε την live peroformace του  «Only One» χθες στο «The Jonathan Ross Show»:

Αφήστε το σχόλιό σας