Ο Kanye West δεν είναι και πολύ καλά… #PrayForKanye

Άσχημη περίοδος για τον Kanye West. Ο rapper που έχει συχνά πυκνά τα ξεσπάσματά του ίσως να υποφέρει από νευρικό κλονισμό.

Δύο μέρες μετά την ακύρωση της περιοδείας του «Saint Pablo» ο Kanye εισήχθη παρά τη θέλησή του σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες οπού βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το TMZ και NBC η αστυνομία έλαβε μια κλήση γύρω στη μια το μεσημέρι χθες και οι μάνατζερ του μαζί με ένα γιατρό αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο για την ασφάλεια και την υγεία του τραγουδιστή. Ο ίδιος αντιστάθηκε έτσι αναγκάστηκαν να του  φορέσουν χειροπέδες για να τον μεταφέρουν.

https://twitter.com/DaiIyRap/status/800887565012172800

Όπως διαβάζουμε η κρίση/ξέσπασμα του Kanye ήρθε εξαιτίας της ευαισθησίας του αλλά και της εργασιομανίας του.

Όπως λένε φίλοι του: «Τα προβλήματά του στο γάμο του με την Kim Kardashian σε συνδυασμό με τη ρήξη του με τον Jay Z αλλά και την απίστευτη ζήλια του απέναντι στην Beyonce συνέβαλαν στο να πάθει κρίση και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την υγεία και την ασφάλειά του».

https://twitter.com/iDailyRapFacts/status/800883419517423616

Η Κim την ώρα του επεισοδίου βρισκόταν σε εκδήλωση και όπως αναφέρουν διάφορες πηγές κανείς δεν την είδε στο νοσοκομείο. Η μητέρα της, πάντως, Kris Jenner είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Kanye West ήταν «εξουθενωμένος» και «πολύ κουρασμένος».

Αφήστε το σχόλιό σας