Με καινούρια δισκογραφική δουλειά αφήνει το στίγμα του ο Κ. Βήτα.


Ο γνωστός τραγουδοποιός Κ. Βήτα περιπλανάται σε νέες μουσικές εξερευνήσεις με όχημα παραστάσεις και εμπειρίες, τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο άλμπουμ «Αντήχηση».

Από τις μορφές που χαρακτήρισαν και έδωσαν υπόσταση στον όρο ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, ο πολυσχιδής Κ. Βήτα ακολουθεί εδώ και μία εικοσαετία μονήρη πορεία αποτινάσσοντας οτιδήποτε περιττό. Η «εικαστική» μουσική του καλλιτέχνη γεννά απόκοσμες ατμοσφαιρικές εικόνες και εμπλέκει περίτεχνα τους ήχους και τις τεχνοτροπίες.

Το καινούριο LP του Κ. Βήτα με γενικό τίτλο «Ομόνοια» τίθεται σε κυκλοφορία εσωκλείοντας δεκατέσσερις δημιουργίες. Μία κατά βάση ορχηστρική δουλειά που συνδυάζει electro και trip-hop πτυχές με ambient αίσθηση. Με μία προσεκτική ματιά ο ακροατής διαπιστώνει πως το «Ομόνοια» υποκρύπτει ευαισθησίες και ερωτισμό («Ο Απόφοιτος», «Το Όνομά Σου Είναι Αγάπη», «Νόμιζα Πως Ξέρω Μουσική»).

Σε μία σύγχρονη πραγματικότητα διχόνοιας και αδιάλειπτων αντιπαραθέσεων ο καλλιτέχνης προτάσσει την «Ομόνοια» διά της μουσικής οδού, όπως συγκλίνουν σε ένα κοινό γέννημα τα τραγούδια του άρτι αφιχθείς άλμπουμ στο οποίο δημιουργεί τις συνθέσεις, τους στίχους και την ερμηνεία.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

*Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη “PLAYLIST” .

Οι τίτλοι τραγουδιών του «Ομόνοια»

 1. Τρίκυκλο Χ
 2. Απέραντο Άσπρο
 3. Μεσάνυχτα
 4. Ο Απόφοιτος
 5. Επίπεδη Πίκλα
 6. Το Όνομά Σου Είναι Αγάπη
 7. Η Αυλή
 8. Τρεμολόρα
 9. Το Βέβαιο Τέλος
 10. Μουσική Για Υπολογιστή #3
 11. Μονοχρωμία
 12. Νόμιζα Πως Ξέρω Μουσική
 13. Ντιζέζ
 14. Συνεδρία

Αφήστε το σχόλιό σας