Ο Justin Bieber τραγουδάει “Where Are You Now”… όταν ήταν μόλις 15 χρονών
Justin Bieber

Ο Justin είχε γράψει ένα τραγούδι που τιτλοφορούνταν ακριβώς όπως η επιτυχία του με Skrillex και Diplo! Δείτε το βίντεο

Όλοι γνωρίζουν το «Where Are Ü Now» μεγάλη επιτυχία που έγινε από τους Diplo, Skrillex και Justin Bieber. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, ωστόσο, είναι αυτό το άλλο «Where Are You Now«που γράφτηκε από τον Justin όταν ήταν ακόμα πιτσιρκάς και το διακρίνει τρυφερότητα και ένταση.

Ο Justin έγραψε αυτό το τραγούδι όταν ήταν μόλις 15 χρονών, και η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική από την επιτυχία που επιτεύχθηκε με τον Diplo, Skrillex και Justin Bieber

Οι πιο ενημερωμένοι Beliebers θα γνωρίζουν ότι το τραγούδι κυκλοφόρησε ως bonus track μερικών αντιτύπων του δεύτερου άλμπουμ του τραγουδιστή, «My World 2.0».

«Where are you now/ Now that I’m half-grown/ Why are we far apart?/ I feel all alone«, τραγουδούσε ο μικρός Justin.

Το 2010, ο Justin έδωσε συνέντευξη στους New York Times, στην οποία εξήγησε τη σημασία αυτού του τραγουδιού. «Αυτό το τραγούδι είναι για τον πατέρα μου και για το γεγονός ότι ήταν συχνά μακριά από μένα – είπε -.Αλλά και οι δύο τα πάμε πολύ καλά, έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Αλλά είναι καλό που έχω γράψει ένα τραγούδι σαν αυτό. Θέλω να μιλήσω τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου, πράγματα που ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας