Αυτή τη φορά δεν συνελήφθη ο Justin Bieber αλλά μια θαυμάστρια που από υπερβάλλοντα ζήλο να τον συναντήσει διέρρηξε το σπίτι που έχει νοικιάσει ο νεαρός τραγουδιστής στην Ατλάντα!

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης. Η θαυμάστρια, ένα κορίτσι από την Ασία, βρέθηκε στο σπίτι του Bieber από τον εγγονό του ιδιοκτήτη που νοικιάζει το σπίτι στον τραγουδιστή ο οποίος αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Η Qianying Zhao η οποία κοιμόταν, ξύπνησε από την αστυνομία και στη συνέχεια συνελήφθη. Σε μια κατάσταση αμηχανίας είπε ότι «γνώρισε τον Justin Bieber στο Twitter» και ότι είχε «προσκληθεί σε ένα πάρτι από τον τραγουδιστή,» αλλά προφανώς έφτασε «πολύ αργά» …

Ο Justin ευτυχώς δεν ήταν στο σπίτι αφού χθες παραβρέθηκε στο δικαστήριο στο Μαϊάμι όπου μάλιστα έγινε έξω φρενών σε ερώτηση σχετικά με την πρώην του Selena Gomez … ωχ! Στο δικαστήριο κατηγορούταν πως χτύπησε έναν παπαράτσι.

Όπως αναφέρθηκε από το TMZ, ο δικηγόρος του φωτογράφου προκαλούσε τον Justin Bieber και των ρωτούσε συνέχεια αν η πρώην του Selena Gomez ήταν παρών στο συμβάν. Αυτό φαίνεται να ενόχλησε τον Justin που βγήκε από την αίθουσα ουρλιάζοντας εξαγριωμένα: «Μην με ρωτάτε τίποτα γι ‘αυτήν, μην με ρωτάτε τίποτα γι’ αυτήν».

Αφήστε το σχόλιό σας