Ο Justin Bieber δεν καταφέρνει να μείνει έξω από τα προβλήματα. Ο Justin φαίνεται πως προσπάθησε να κλέψει το smartphone μιας fan του…

και την ιστορία ερευνά η αστυνομία του Λος Άντζελες! Το κουτσομπολίστικο TMZ μίλησε με τη γυναίκα , η οποία είπε την δικιά της εκδοχή των γεγονότων.

Η γυναίκα ήταν σε ένα μίνι-γκολφ στο San Fernando Valley, όταν είδε τον Justin Bieber και το προσωπικό του να παίζουν λίγο μακριά της. Δικαιολογημένα πλησίασε με την πρόθεση να λάβει μερικές φωτογραφίες, αλλά όταν Justin την κατάλαβε έγινε έξω φρενών!

Ο τραγουδιστής πήγε και της ζήτησε το κινητό της τηλέφωνο, γιατί είχε την πρόθεση να σβήσει τις φωτογραφίες που πίστευε πως αυτή τράβηξε. Η γυναίκα αρνήθηκε, ωστόσο, ο Justin δεν σταμάτησε, της πήρε το κινητό από την τσάντα και άρχισε να σβήνει τις φωτογραφίες.

Εν ολίγοις, οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν. Ο Justin έδωσε πίσω το τηλέφωνο στο φερόμενο ως θύμα ζητώντας την να το ξεκλειδώσει και αυτή του απέδειξε πως δεν είχε καμία φωτογραφία του στο κινητό της.

Σε εκείνο το σημείο, είπε στο τραγουδιστή πως η δεκατριών ετών κόρη της θα ήθελε να τον δει, αλλά ο Bieber απάντησε λέγοντας: «Ταπεινώνεσαι μπροστά στη κόρη σου! Γιατί δεν φεύγεις από εδώ!» . Η κόρη της γυναίκας άρχισε να κλαίει και ο Justin έφυγε.

Έτσι η γυναίκα αποφάσισε να κάνει μήνυση.

Αναμένουμε ν’ ακούσουμε και την εκδοχή του Bieber!

Αφήστε το σχόλιό σας