Ο Justin Bieber προκαλεί τον Tom Cruise σε μάχη μέσα στο ρινγκ

-

Hit-Channel Listen Radio Live

«Mission: Impossible» είναι η ιδιαίτερη επιθυμία του Justin Bieber.

Με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter, ο Justin Bieber προκάλεσε σε επίσημη μάχη τον Tom Cruise, επιθυμώντας ειδικότερα να αγωνιστούν μέσα στο ρινγκ.

Οι λόγοι για τους οποίους ο 25χρονος τραγουδιστής απηύθυνε πρόσκληση στον 56χρονο ηθοποιό δεν έχουν γίνει γνωστοί.

«Θα ήθελα να προκαλέσω τον Tom Cruise να παλέψει [μαζί μου] στο οκτάγωνο», έγραψε ο Justin Bieber. «Tom, Εάν δεν δεχθείς αυτή τη μάχη είσαι φοβισμένος και δεν θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ποτέ την ντροπή», συνέχισε στο μήνυμά του ο Καναδός αστέρας της pop.

«Οκτάγωνο» ή αλλιώς «κλουβί» ονομάζεται το ρινγκ οκταγωνικού σχήματος στο οποίο διεξάγονται οι μονομαχίες της UFC (Ultimate Fighting Championship), εταιρεία που διοργανώνει εκδηλώσεις μικτών πολεμικών τεχνών (M.M.A.).

Ο Justin Bieber πρότεινε μάλιστα στην πρόεδρο της UFC, την Dana White, να διοργανώσει την αναμέτρηση με τον Tom Cruise.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόκληση.

Παρ’ όλα αυτά, ο Conor McGregor, τέως κάτοχος του τίτλου του πρωταθλήματος της UFC, αυτοπροτάθηκε να αναλάβει με την εταιρεία του τη διοργάνωση αυτού του ιδιαίτερου αγώνα.

«Εάν ο Tom Cruise είναι αρκετά άνδρας για να αποδεχθεί αυτή την πρόκληση, η McGregor Sports and Entertainment θα διοργανώσει τον αγώνα. Έχει ο Cruise το θάρρος να παλέψει, όπως κάνει στις ταινίες του; Μείνετε συντονισμένοι να το ανακαλύψετε!», έγραψε στο Twitter ο Ιρλανδός αθλητής.

Αφήστε το σχόλιό σας