Το βράδυ του Justin

Εδώ και αρκετό καιρό ο Justin Bieber είχε κρατηθεί μακριά από μπελάδες, αλλά δυστυχώς ο Κανδός τραγουδιστής ενεπλάκει σε ένα ατυχές περιστατικό, που σύμφωνα με τις αρχικές φήμες, ήταν υποχρεωμένος να εγκαταλείψει το πάρτυ του μετά τα Brits λόγω ενός καυγά. Τι συνέβη; Θα σας το πούμε λεπτομερώς!

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Justin αποφάσισε να γιορτάσει την υπέροχη βραδιά μετά τα Brit Awards (πάτα εδώ και δες όλους τους νικητές), στο Tape του Λονδίνου μαζί με άλλους Βρετανούς celebrities. Μαζί του ήταν η Ella Eyre και ο φίλος της, καθώς και άλλες ελκυστικές κυρίες. Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στην VVIP section. Μερικοί συνέχισαν να τραβάνε φωτογραφίες που απαγορεύεται, έτσι ζήτησε να χαμηλώσουν τα φώτα.

Αλλά μία ώρα αργότερα, ένας μεγάλος καυγάς ξέσπασε μεταξύ των ανθρώπων από το VVIP τμήμα του club που βρισκόταν ο τραγουδιστής και των άλλων θαμώνων, με αποτέλεσμα η ασφάλεια club να καλείται να βάλει την τάξη. Φαίνεται πως κάποιος συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες ενώ αυτό απαγορεύεται.

H παρέα του Justin δεν φαίνεται να μπλέχτηκε στο περιστατικό όπως είπε στο TMZ ο ιδιοκτήτης του club αλλά ο Bieber ήταν αρκετά θυμωμένος. Όταν πράγματα ηρέμησαν ο τραγουδιστής  ήθελε να συνεχίσει το βράδυ του αν και η ατμόσφαιρα ήταν αναμφίβολα τεταμένη. Ο τραγουδιστής του «Sorry» τελείωσε το prive πάρτυ του σε έναν κρατημένο χώρο, που συνάντησε τον Diplo και Metro Boomin.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες του Justin, ήταν μια νύχτα αρκετά έντονη.

Αφήστε το σχόλιό σας