Ο Justin Bieber και νομικά προβλήματα του φουντώνουν στα μμε με την συνέντευξη της καθαρίστριας να αποκαλύπτει συγκλονίστηκες λεπτομέρειες για τα προβλήματά του. Διάβασε περισσότερα στο hit-channel.com.

Η πρώην καθαρίστρια του Justin Bieber σε συνέντευξή της αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον Καναδό τραγουδιστή και τα προβλήματά του με τα ναρκωτικά!

Justin Bieber: Το video από τη σύλληψή του το είδες;

Η Tatiana Voziouk, καθαρίστρια του Bieber στο σπίτι του στην Καλιφόρνια από τον Αύγουστο του 2012 έως τον Αύγουστο του 2013, ομολόγησε στο βρετανικό ταμπλόιντ Sunday Peopleανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τραγουδιστή, τις κακές συναναστροφές του και τη διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Vaziouk, τα ναρκωτικά «έχουν μετατρέψει τον Justin σε ένα τέρας» και «θα καταλήξει ακριβώς όπως ο Michael Jackson.»

Ο Justin θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 3 Μαρτίου, λόγω της σύλληψής του στο Μαϊάμι τον περασμένο μήνα για κόντρες και για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, δεν φαίνεται να είναι ευτυχισμένος με τις δηλώσεις της πρώην καθαρίστριας του και μια στενή πηγή του τραγουδιστή αποκάλυψε ότι ο JB κινεί τις δικαστικές διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την Voziouk για δυσφήμιση.

Ο δικηγόρος της Tatiana έσπευσε να πει εκ μέρους της:

«Η Tatiana δεν φοβάται καμία μήνυση γιατί απολύθηκε άδικα και επιπλέον ο Justin είναι επίσης ένοχος γιατί δεν έχει πληρώσει τις υπερωρίες.»

Νέα προβλήματα στον ορίζοντα για τον Justin;

Μουσικά να σας πούμε πως ο popstar επέστρεψε στο studio με τον T.I. , για να ετοιμάσουν ένα νέο τραγούδι, αλλά και να του ζητήσει συμβουλές για τα πρόσφατα προβλήματά του.

Αφήστε το σχόλιό σας