Αυτό πιστεύει ο Justin

Directioner και Belieber έχουν ήδη σημειώσει στο ημερολόγιό τους τις 13 Νοέμβρη, ημερομηνία που θα κυκλοφορίσουν το άλμπουμ των One DirectionMade in The A.M.») και του Justin BieberPurpose»). Ο Καναδός τραγούδιστής λέει γιατί η ημερομηνία κυκλοφορίας των δύο άλμπουμ συμπίπτει.

«Δεν θα υπάρχουν στην αγορά για πολύ καιρό αλλά τώρα μιλάμε για αυτούς, σωστά; Προκεται πάντα για διαφήμιση», αποκάλυψε ο Justin για τους 1D σε μια συνέντευξη στο πρόγραμμα Smash! The Edge.

Πάντως ο τραγουδιστής του «What Do You Mean?» φαίνεται να το βλέπει σαν πρόκληση και το διασκεδάζει.

«Νομίζω ότι είναι μια συνειδητή στρατηγική, διότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ [Purpose] είχε αποφασιστεί πριν από λίγο καιρό. Αλλά δεν έχει σημασία, θα είναι διασκεδαστικό και είμαι περίεργος να μάθω τι θα συμβεί»

200

Εν ολίγοις, ο Justin έχει εκφράσει με σαφήνεια την αποψή του και αν και ενοχλημένος δεν φαίνεται ιδιέταιρα ανήσυχος. Ένα πράγμα είναι βέβαιο 13 Νοέμβρη One Direction και Justin Bieber θα βρεθούν αντιμέτοποι για το πιος θα πουλήσει περισσότερα αντίτυπα.

Εσύ ποιο από τα δύο άλμπουμ περιμένεςι πως και πως; Απάντησε στο quiz μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι , είναι ενοχλημένος και λογικό μου φαι Έται γιατί όπως είπε η ημερομιανια του purpose είχε κανονιστεί εδώ και πολύ καιρό…
    Ελπίζω και εύχομαι το purpose να έχει περισσότερα αντιτυπα γιατί θα απογοητευτεί αλλιως και δεν το θελω

Αφήστε το σχόλιό σας