Οι fan είναι πολύ ανήσυχοι!

O Justin Bieber ανησύχησε πάλι τους fans του. Ο Καναδός τραγουδιστής πήγε να παρακολουθήσει από κοντά το τρίτο παιχνίδι των τελικών του NBA και κατέληξε στο τέλος του αγώνα να τσακώνετε με έναν πιο εύσωμο άνδρα από τον οποίο και τις έφαγε.

Γιατί τσακώθηκαν ακόμα δεν το ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε είναι πως έπεσε ξύλο. Δείτε:

Όλα τελείωσαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ ο Justin είναι καλά στην υγεία του όπως ενημέρωσε μέσω του Instagram, όμως έκανε τους Belieber να ανησυχήσουν πολύ και πιο πολύ φοβούνται για την ψυχική του υγεία.

Όπως αναφέρθηκε από το ET, φαίνεται πως ο Justin περνάει μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή: «Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά. Ο Justin είναι πραγματικά στρεσαρισμένος και χρειάζονται ένα διάλειμμα», είπε μια πηγή.

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν είχε ακυρώσει όλα τα meet&greet της περιοδείας τους αφού στο τέλος κάθε συνάντησης αισθανόταν ψυχολογικά ράκος.

Προφανώς το να είναι συνέχεια στο επίκεντρο της δημοσιότητας και του gossip δεν βοηθά τον Justin, που μερικές φορές δεν φαίνεται να έχει επίγνωση των πράξεών του…

Το TMZ έδειξε και ένα ακόμα video λίγα λεπτά μετά τον καυγά που δείχνει τον αστέρα του «Company» να αναζητά τον μεγαλόσωμο άνδρα για να του ζητήσει τα ρέστα.

Justin Bieber: οι πιο σέξι shirtless selfie του στο Instagram

Justin Bieber selfie shirtless 1

Αφήστε το σχόλιό σας