Ο Jon Snow σίγουρα θα επιστρέψει στο Game of Thrones

Ο Kit Harrington επιβεβαίωσε ότι ο χαρακτήρας του επιστρέφει με έναν πολύ απροσδόκητο τρόπο.

Το HBO συννεχίζει να προοθεί την ιδέα ότι ο Jon Snow, που υποδύεται ο Kit Harrington, είναι για τα καλά νεκρός μετά το  συγκλονιστικό φινάλε του 5ου κύκλου του Game of Thrones με τον Michael Lombardo επιμπενει πως ότι «Νεκρός είναι νεκρός είναι νεκρός.»

Μολονότι η σειρά απέκλινε αρκετά από τη πλοκή του βιβλίου την περασμένη σεζόν, εξακολουθούν να υπήρχαν ακόμη αμφιβολίες μεταξύ των οπαδών ότι και ακόμη και ένα τόσο αδίστακτο show  όσο το Game of Thrones θα σκοτώσει ένα τόσο ζωτικό χαρακτήρα… Και

Όμως ένας Redditor επεσήμανε πως ο Harrington σε συνέντεξή του στο Βέγικο περιοδικό Humo αποκάλυψε κάτι πολυ συμαντικό λύνοντας λίγο την σιωπή του. Μεταφράζοντας ένα μέρος της συνέντευξης στην οποία Harrington, ο οποίος είναι μόλις 28, παραδέχθηκε ότι θα είναι στο show κοντά στα τριάντα του. Παρά το γεγονός ότι ήδη τον έχουμε δεί να γυρίζει σκηνές μάχης για την έκτη σεζόν, υπήρχε η δυνατότητα εκείνα να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αναδρομικά πλάνα. Αλλά γι ‘αυτόν να δεσμευτούν για αρκετά ακόμη χρόνια με αναδρομικά πλάνα φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.

Harrington: Aισθανόμουν συχνά απογοητευμένος. Έπρεπε να αφήσω πολλους συμαντικούς ρόλους γιατί ήμουν δεσμευμένος με το Game of Thrones. Έτσι, η σειρά είναι σαν ένα δίκοπο μαχαίρι για μένα: οφείλω πολλά σε αυτό, αλλά την ίδια στιγμή μου έχει αποστραγγίξει σχεδόν εντελώς. Μα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πάρα πολύ. Το σημαντικό είναι ότι τώρα ξέρω ακριβώς πόσο καιρό έχω ακόμα συμβόλαιο, και εν τω μεταξύ…

Δημοσιογράφος: Πόσες σεζόν μπορεί να είναι αυτό;

Harrington: Καλή προσπάθεια (γέλια). Δεν μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό. Ας πούμε ότι το Game of Thrones θα παραμείνει μέρος της ζωής μου για λίγο, μάλλον θα είμαι τριάντα όταν τελειώσει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η ημέρα που δεν είναι πλέον στο Game of Thrones  είμαι είναι η μέρα που θα θάψω τον εαυτό μου σε project ταινιών (γέλια).

 

Αφήστε το σχόλιό σας