Το «Feelings» είναι ένα δείγμα από τα νέα τραγούδια του John Newman που αναμένονται εντός του 2019.

Ο τραγουδιστής – δημιουργός John Newman, υποψήφιος για BRIT Award και με πολυπλατινένιες πωλήσεις στο βιογραφικό του, επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «Feelings» που κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music.

Διατηρώντας την παράδοση των διεθνών επιτυχιών που έχουν κατακτήσει την κορυφή των charts, όπως τα singles «Love Me Again», «Feel The Love» και «Blame», το νέο τραγούδι «Feelings» φέρνει στο προσκήνιο την έκταση μίας blockbuster φωνής που αγάπησαν οι ακροατές από την πρώτη στιγμή.

Ο John Newman συνυπογράφει το «Feelings» μαζί με την κολεκτίβα των Σουηδών BLNK (The Chainsmokers, NEIKED) και επιμελήθηκε την παραγωγή του single με τον Jarly (Sigala).

Το «Feelings» κυκλοφορεί την ίδια στιγμή που ο John Newman σημειώνει ένα σημαντικό επίτευγμα. Ο Βρετανός καλλιτέχνες μόλις ξεπέρασε τα δύο δισεκατομμύρια streams όσον αφορά τη σόλο μουσική του και τα 4,5 δισεκατομμύρια streams για το σύνολο της μουσικής του,συνυπολογίζοντας τις συνεργασίες του.

Αυτήν την περίοδο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019.

Ο John Newman εξάπλωσε τη φήμη του παγκοσμίως με την πλατινένια επιτυχία «Love Me Again», που κατέλαβε το Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Το άλμπουμ του «Revolve» (2015) είχε συμμετοχές από άτομα όπως οι Idris Elba και Charlie Wilson και συγκέντρωσε επαινετικές κριτικές σε διεθνές επίπεδο. Κατά μήκος της πορείας του, έχει γοητεύσει το κοινό με τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και δίπλα στην Taylor Swift στην τελετή λήξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Επιπλέον, έχει λάβει τη στήριξη διεθνών μέσων ενημέρωσης όπως τα «The New York Times», «USA Today» και άλλα.

Το 2018, ο John Newman κυκλοφόρησε το single «Fire In Me» και εμφανίστηκε στο show του Calvin Harris στην κεντρική σκηνή του «Coachella» για να τραγουδήσει τη συνεργασία τους στο «Blame».

 

Αφήστε το σχόλιό σας