Ο Ηλίας Βρεττός μιλάει ανοιχτά για όλα στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 00:30, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τoν Ηλία Βρεττό και τη Μαριέλλα Σαββίδου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, λίγο πριν ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον Βασιλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη.

Μιλάει για τo πώς είναι η ζωή του σήμερα και πόσο άλλαξε η κοσμοθεωρία του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν έναν χρόνο και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Παράλληλα, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θα τον έκανε ευτυχισμένο στην προσωπική του ζωή καθώς και όλα του τα επαγγελματικά σχέδια.

Στο εξομολογητήριο, ο Ηλίας Βρεττός μιλάει ανοιχτά για τα πάντα: ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για μία σύντροφό του, πώς έχει αντιδράσει στην απιστία, ποιο είναι το πιο αμήχανο περιστατικό που του έχει συμβεί κατά τη διάρκεια ερωτικής επαφής και πολλά ακόμη.

Θέμης Γεωργαντάς - Μαριέλλα Σαββίδου - After Dark 19-04-2019

Η αξιαγάπητη ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου μιλάει για την επιτυχημένη της πορεία στη γαλλική τηλεόραση και τη συμμετοχή της στο δημοφιλές show «Bons Baisers d’Europe».

Επίσης, ξεκαθαρίζει πώς είναι στην προσωπική της ζωή και τι είναι αυτό που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει σύντροφός της. Στο εξομολογητήριο απαντάει σε μία σειρά after dark ερωτήσεων: Με ποια γυναίκα θα έκανε one night stand αν ήταν άντρας, ποιος είναι ο πιο παράξενος λόγος που έχει χωρίσει από μία σχέση.

Και αυτή την Παρασκευή, το «After Dark» υποδέχεται με κάθε καλεσμένο έναν πολύ δικό του άνθρωπο του που αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες για εκείνον.

Στην παρέα βρίσκεται και ο ταλαντούχος chef Alsi Sinanaj, που πραγματοποιεί κάθε γαστρονομική επιθυμία των καλεσμένων, καθώς και η «γειτόνισσα» Gian Mamaki, η οποία ξαφνιάζει με τις απορίες της.

Οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… «After Dark». Κάθε Παρασκευή στις 00.30 στον ΣΚΑΪ

Παρουσίαση: Θέμης Γεωργαντάς
Chef: Alsi Sinanaj
«Γειτόνισσα»: Gian Mamaki
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

 

Αφήστε το σχόλιό σας