Μετά τη συνεργασία του με τον Josh Homme, ο πρώην frontman των Stooges επιστρέφει με ένα τραχύ μπλουζ, με έναν ήχο που θυμίζει το μύθο του Robert Johnson.

Μετά το Post Pop Depression, το άλμπουμ σε παραγωγή του Josh Homme που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος, ο Iggy Pop μας δίνει το νέο του τραγούδι Asshole Blues, πρώτο μέρος της συνεργασίας με την Mag Mag των Jacuzzi Boys, indie rock μπάντα από το Μαϊάμι. Το κομμάτι είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ γυμνής ηχογράφης, που ακούγεται μόνο Iggy συνοδευόμενος από ένα μπλουζ που παίζεται με μια ακουστική κιθάρα, που θυμίζει – τόσο ο ήχος όσο και τα λόγια – τα τραγούδια του θρύλου των blues Robert Johnson.

Το single που θα επισήμως να κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου, «είναι ένα τραγούδι blues για έναν μαλάκα που με θέλει να κλέψει την παράσταση» αποκάλυψε ο Iggy στο Rolling Stone. «Είναι ένα κομμάτι γεμάτο αρνητική ενέργεια, ακούστε το με δική σας ευθύνη».

H συνεργασία με την ετικέτα Mag Mag θα κυκλοφορήσει σε μορφή flexi-disc: «Είναι μια μορφή στην οποία οι καλλιτέχνες μπορούν να αισθάνονται ελεύθεροι να πειραματιστoύν», είπαν οι ιδρυτές του label. «Είναι ένας τρόπος για να πειραματιστεί ο καθένας την επιθυμία του, χωρίς κανόνες και χωρίς την πιέση του chart». To πρώτo βινύλια της σειράς με την οποία Iggy Pop θα συνεργαστεί με την ετικέτα που ίδρυσαν οι Jacuzii Boys το 2015, είναι ήδη διαθέσημο για προ-παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της Mag Mag.

Αφήστε το σχόλιό σας