Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το παγκόσμιο tour που έκανε σε όλο τον κόσμο, με την ονομασία I AM HARDWELL, ο Hardwell ανακοινώνει και επίσημα πλέον την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ που θα αφορά την ζωή του.

Νωρίτερα αυτού του χρόνου, μας είχε προϊδεάσει για κάτι τέτοιο καθώς μέσα από μια μίνι συνέντευξη που έδωσε μέσα από το πατρικό του στην Ολλανδία άρχισε να μας κάνει ένα μικρό πρόλογο για τι θα επακολουθήσει.

Για περισσότερα από δυόμιση χρόνια, ο Hardwell «παρακολουθείτε» σε κάθε κίνησή του από τον Robin Piree, τον άνθρωπο πίσω από κάθε aftermovie του. Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων, ο Piree κινηματογραφούσε τον διάσημο DJ και παραγωγό από τις πρώτες του στιγμές ως DJ μέχρι τώρα που είναι ένας παγκόσμιος superstar!

Το ντοκιμαντέρ μας δίνει πιο «στενή» ματιά στην ζωή του Hardwell έτσι ώστε να δούμε πως ένα άγνωστο παιδί με μόνο του όπλο, το πάθος του για την μουσική, μπόρεσε και κατάφερε να κατακτήσει όλο τον κόσμο!

Οι fans του μπορούν να περιμένουν το film σε λίγους μήνες έχοντας στο μυαλό τους αυτό που είχε πει ο ίδιος ο DJ σε μια συνέντευξή του:

«If you can dream it, you can do it.»

Δείτε το official promo video:

Αφήστε το σχόλιό σας